Verzenden, retourneren en betalen

Verzenden en bezorgen

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je automatisch een e-mail met daarin de orderbevestiging. Bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden. De vervoerder levert jouw pakketje na verzending binnen 24 tot 48 uur bij jou af.

Verzendkosten

– PostNL brievenbuspakket – €2,95 

– PostNL pakket – €5,95 (dit is van toepassing wanneer je een tas of riem besteld en incl. Track & trace)

Bestellingen boven de €40,- worden gratis verzonden.

Retourneren 

Je hebt het recht om jouw bestelling (gedeeltelijk) tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Zorg ervoor dat je het retourformulier aan jouw retourpakket toevoegt, zodra je deze retour stuurt. 

Lukt het niet om het retourformulier te printen? Voeg dan aan jouw retourpakket een papier toe met daarop het ordernummer, jouw naam, de items die retour komen, de reden van retour en of je de artikelen zou willen ruilen voor een andere maat.

Vraag het retourformulier hier aan.

Retourneren via PostNL

Voeg het retourformulier toe aan je bestelling en verstuur het pakket op eigen kosten naar het volgende adres:

MAIFIQ
Schout van der Dussensingel 30
5237TD, ’s-Hertogenbosch
Nederland

Vraag bij het retourneren van jouw item(s) altijd om verzendbewijs met een Track & Trace-code en bewaar deze goed! Zonder deze code kunnen wij niks voor je doen, in geval van verlies door het verzendbedrijf.

De retourvoorwaarden

Retourneren kan alleen wanneer er kan worden voldaan aan onderstaande retourvoorwaarden:

  • Item(s) dienen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd te worden
  • Het te retourneren item dient ongedragen te zijn
  • Het te retourneren item moet voorzien zijn van het aangehechte label en verpakt worden in de originele verpakking
  • Het te retourneren item bevat geen gebruikssporen
  • Sieraden kunnen i.v.m. hygiëne alleen worden geretourneerd indien de originele plastic verpakking nog intact is.

Wanneer een artikel niet voldoet aan onze retourvoorwaarden, kun je deze helaas niet retourneren. We kunnen het geretourneerde item niet verwerken en de terugbetaling zal niet in gang gezet worden. Als je het geretourneerde item weer terug wilt ontvangen, dien je dit aan te geven en ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten.

Ruilen

Blij met het gekochte item, maar toch niet helemaal de juiste maat? Geen probleem! Stuur ons een mailtje met je ordernummer en het artikel wat je graag wilt ruilen. Indien voorradig zullen wij jou kosteloos de juiste maat toesturen. Mocht het item niet meer voorradig zijn in de gewenste maat, zullen wij hierover contact met je opnemen en het bedrag van dat item direct terugstorten.

Terugbetaling

Na ontvangst van een retourzending wordt binnen 14 dagen jouw retourzending verwerkt en zal de terugbetaling in werking gezet worden. Hierover ontvang je automatisch een e-mail met daarin verdere informatie over de terugbetaling. 

Bewaar altijd de Track & Trace-code van jouw retourzending. Zonder deze code kunnen wij niks voor je doen, in geval van verlies door het verzendbedrijf. Zonder ordernummer of naam is een retour verwerken niet mogelijk, dus vermeld dit goed op het retourformulier of een los papiertje. Als de retourzending naar het onjuiste retouradres verzonden wordt, loopt het retourproces vertraging op.

Betalen

Op de website van MAIFIQ kan alleen worden afgerekend met een ontvangen cadeaubon of iDEAL.